De ceva vreme avem in atelieru nostru o… Lampa.

Ca si intr-o poveste, lampa noastra nu e una obisnuita. Se numeste Lampa UV (de la Ultra Violet).

Si ce face asa de interesant lampa noastra? Ia fii atent aici:

  • distruge 99,99% din microorganismele daunatoare familiei: virusi, bacterii, mucegaiuri si alti balauri microscopici care se pot furisa in casa ta, pe diverse suprafete cu care intri in contact.
  • oricum ai contact zilnic cu micii monstruleti daunatori, si nici nu este indicat sa pastrezi copilul intr-un bol de sticla. Insa este indicat ca, macar in primele zile sau saptamani, sa asteptam sa-si consolizede  imunitatea;
  • odata tinut sub Lampa UV, perna, cearceaful, aparatoarea (protectia) patutului, baby-nest-ul si ce mai ai tu de la noi, nu mai trebuiesc spalate si calcate!
  • este o lampa care se foloseste in medii ca spitale si laboratoare (fara a ne limita la acestea), certificata DEKRA (o autoritate in domeniu) si, foarte important, inventata si produsa in Romania, la Iasi, de catre Biocomp.

 Iata ce dezinfectam noi in atelier:

  
De ce avem noi aceasta lampa?

Si eu sunt mama. Si eu mi-am facut tot felul de griji in legatura cu spatiul de acasa in care mi-am crescut copiii mici. La cat de plina este in zilele astea media cu tot felul de sperietori, boli si alte bazaconii, iti vine sa dezinfectezi pana si podelele, cu spirt (si crede-ma, aproape ca am facut-o si eu la primul copil!).

 Apoi, tot ce inseamna tesaturi si alte derivate nu sunt produse in Romania. Ele se produc, se ambaleaza, se transporta si se manipuleaza de catre multe persoane pana se trasforma intr-un produs finit. Noua ni s-a parut o idee buna ca, inainte de a ajunge la tine, produsul sa fie dezinfectat. Mai ales pentru ca o spun din pozitia unei mame care cunoaste mult mai bine povestea intregului proces de productie!

Fricile insa… nu sunt totdeauna intemeiate. Am spus mai sus, copilul vine pe lumea asta pregatit deja iar sistemul imunitar are o capacitate uimitoare de adaptare, pe tot parcursul copilariei. Dar la primul copil parca tindem sa dam o atentie sporita aspectelor precum siguranta, curatenia, sterilitatea, dezinfectia.

Si pentru a fi eu impacata ca iti dau un produs sigur, pe de o parte si apoi, pentru ca-ti stiu o mare parte din temeri, imi doresc ca tu sa fii mai linistit pentru a-ti creste copilul fara stres si, mai ales, sanatos!

 Ca si completare: daca ai in locuinta ta zone cu mucegai de care nu mai scapi sau alte surse de germeni (animale de companie care merg pe afara, membri ai familiei mai putin sanatosi, etc.), poti apela cu incredere la specialistii Biocomp pentru a gasi impreuna o solutie potrivita. Cunosc cateva povesti cu final fericit si sanatos care au beneficiat de sprijinul unui personal prietenos si deosebit de competent, de la Biocomp.  Ti-l recomand cu drag pe Valeriu, 0757 570.775 🙂

Multumiri speciale echipei Biocomp si pentru filmul de prezentare pe care l-au realizat aici, in atelier. Ma inclin!

 

Leave a Comment