Am doi flacai de 5 si aproape 3 ani. In fiecare seara le zic povesti. Uneori le citesc, insa ei prefera cele spuse de mine, cele inventate cu Mosi, fete si baieti, buburuze, cai, mai nou tantari care pisca dar care… renunta la aobiceiul asta prost in final, sori si luni, si ce-mi mai vine in minte la final de zi.

Dintre toate, povestea cu Mos Ene a avut cel mai mare succes!

Si acum o saptamana le-am facut surpriza: am inregistrat povestea in studioul unui prieten si le-am pus-o “sa ma asculte” pe telefon. In 4 seri din 5 au vrut s-o asculte! Evident, ma simt mandra, ca stiu ca-s sinceri.

In luna august ti-o fac si tie cadou, ca sa o pui spre ascultare in fapt de seara, gratuit.

Incepand din luna iulie link-ul va fi disponibil contra-cost (nu e o suma fabuloasa), deci ar fi grozav sa profiti!

De aici poti descarca, folosind acest link: https://www.youtube.com/watch?v=RQlANySHFZg

Iata si varianta audio, pe care o poti descarca pe telefon: 

Daca ti-a placut, am senzatia ca ti-am devenit simpatica. Si ma bucur de acest avantaj facandu-ti inca trei propuneri:

  1. daca ai o poveste inventata de tine sau scrisa de altii care este solicitata iar si iar, pot sa o inregistrez pentru tine. Coloana sonora va fi personalizata, special creeata pentru tine. Pretul depinde de cat de lunga este povestea si cat de mult este nevoie a se lucra la ea. Cu siguranta va fi un cadou care va dainui peste ani si va putea si ascultata si atunci cand vor veni la tine nepotii 🙂
  2. daca doresti, put face pentru al tau strumf o lenjerie de pat, o pernuta personalizata sau un NorPitic.
  3. iar pentru tine, am o perna pentru relaxare in timp ce “stapanul” sau “stapana” sau chiar “stapanii” vor adormi linistiti si vor dormi tooooata noaptea! Pentru ca si tu ai nevoie de odihna, nu-i asa?

Aparatoare patut cu inimioare roz 1 lenjerie cu fluturi si scrisori pe albastru 2 lenjerie cu bujori pe roz prafuit detaliu perna rosie decor cu familia cu 4 copii Caruta cu verde si rosu detaliu perna relaxare cu buline verzi cu model 1 Bastonas sarcina si relaxare cu scrisori 1 Pregatiri filmare Bellaria cu Irina4 norisorul cu ploaie handmade material albastru 2

Comments ( 2 )

  • Ana Ropotoaia

    Cum pot descarca povestea in format audio pt telefon? Multumesc!

  • Ana Ropotoaia

    Felicitari! E foarte frumoasa!! Vreau sa le-o pun fetelor sa o asculte 🙂

Leave a Comment