Pe langa faptul ca perna pentru gravide Cornulet este deja 3 in 1, iata ca poate fi folosita si ca si perna antireflux.

O luam pe rand: perna pentru gravide Cornulet are o poveste lunga, de vreo 8 ani. Prima data am copiat o perna cumparata din Franta dar produsa in Germania, fleoscaita si purtata de vreo doua mamici. Am ramas si eu insarcinata. De doua ori. De fiecare data am mai schimbat cate ceva la ea: dimensiuni, unghiuri, consistenta, umplutura.

Se foloseste in perioada sarcinii, ca suport pentru cap, burtica, picioare sau si spate – in functie de cum o pozitionezi.

Apoi se foloseste si in alaptare, ca si perna pentru alaptat mai comod (in poza sunt eu cu mezinul):

Si este de folos mai apoi bebelusului:

Ca mai apoi, folosind o husa compacta, ovala, in care se baga perna Cornulet, s-o transformam intr-un culcus pentru bebelus. Cu putina imaginatie, perna se poate aranja astfel incat bebelusul sa stea cu pieptul si capul usor ridicate fata de planul vertical – asa cum este indicat atunci cand are reflux gastroesofagian. Pentru ca fiecare bebelus are particularitatile sale, gradul de inclinare poate fi diferit de la un bebe la altul.  Asa ca si in cazul vostru va functiona ceea ce vei constata dupa ce incerci mai multe variante.

Uite ce ne spune Cristina, mama a trei copii care a folosit perna Cornulet cu aceasta husa:

Evident, tindem sa gasim cele mai bune solutii pentru provocarile care apar. Si ne trezim ca ne consumam timpul, nervii, banii si buna dispozitie apeland la solutii “speciale”, customizate, scumpe si aproape inutile la scurt timp.

Din propria experienta am decis ca pernele si tot ceea ce fac pentru mamici sa fie atata de functional, incat sa nu fie nevoite sa apeleze, de fiecare data, la cate o achizitie “speciala’. Sa poata dormi confortabil, sa alapteze usor, sa ofere protectie si, de ce nu, sa fie o solutie pentru situatii de acest gen.

 

Leave a Comment