Recomanda-ne si noi te recompensam pentru fiecare perna pentru gravide vanduta!

Am avut o situatie in care o singura persoana a generat nu mai putin de 5 comenzi – si asta intr-o perioada foarte scurta de timp, doar vorbindu-le celor apropiati despre perna pe care si-o comandase de la noi, fara niciun scop comercial. Bineinteles, am recompensat-o!

De ce nu am face asta cu toti cei care recomanda perna pentru gravide sau pentru alaptat de pe site-ul pernegravide.ro?

Cum?

Oferind o suma de bani in functie de comanda pe care o primim. Daca stii pe cineva interesat sa cumpere sau sa ofere cadou o perna pentru gravida sau alaptat, solicita-ne un voucher care consta intr-o serie numerica unica, nominala. Persoana care va comanda de la noi (in cazul in care nu faci tu comanda in numele ei) va trebui sa mentioneze acea serie sau, mai simplu, sa spuna ca tu ne-ai recomandat. Imediat ce comanda va fi expediata si confirmarea de plata primita de la curier, in contul tau va intra suma aferenta produsului sau produselor comandate.

Cat?

  • 10 lei pentru o perna Bastonas
  • 7 lei pentru o perna Cornulet
  • 5 lei pentru o perna pentru alaptat

Aceste sume sunt valabile pentru comenzi minime de pana la 10 produse / luna calendaristica. Incepand cu produsul numarul 10 comandat in aceeasti luna calendaristica, castigi DUBLU, adica:

  • 20 lei pentru o perna Bastonas
  • 15 lei pentru o perna Cornulet
  • 10 lei pentru o perna pentru alaptat

In conditiile in care 2 luni la rand generezi vanzari de minim 10 produse / luna, incepand cu luna a 3-a, indiferent daca vinzi mai putin de 10 produse, castigul tau de calculeaza ca fiind DUBLU.

Pentru comenzi incepand cu 20 de produse lunar, procentul castigului de renegociaza.

Cate voiuchere pot solicita?

Numarul de vouchere solicitate este nelimitat, poti folosi oricate doresti in nume propriu.

Incepand de cand si pana cand?

Incepand de vineri, 12 aprilie 2013 pana la o data ulterioara pe care o vom anunta, dar nu mai devreme de 6 luni.

Ce produse intra in aceasta categorie?

  • perna pentru gravide, alaptat si terapeutica Bastonas
  • perna 3 in 1 pentru gravida si alaptare Cornulet
  • perna pentru alaptat 
  • orice alt produs de pe site (perna 2BeBe, perne pentru hemoroizi, lenjerii, etc) pentru care vom stabili impreuna suma datorata.

Ce obligatii iti revin?

Teoretic si practic, nici una. Nu esti implicat in procesul de productie, ambalare, distributie, coletarie, etc. Tu doar tii evidenta persoanelor carora ne recomanzi si a celor pentru care recomandarea s-a concretizat intr-o comanda. Si, bineinteles, ne comunici un cont bancar si un numar de telefon, ca sa putem pastra legatura mai usor.

Cum te sprijinim?

In conditiile in care vei genera comenzi doar din fata calculatorului tau, cu ajutorul internetului si al canalelor media, noi it punem la dispozitie toate informatiile si materialele in format electronic de care ai nevoie (info produse, fotografii, bannere, materiale video). Daca te simti mai bine vorbind fata in fata cu clientii tai, atunci iti punem la dispozitie materiale printate si mostre.

Ne propunem sa iti oferim ocazia sa profiti la maxim de toate resursele noastre informationale fara implicarea niciunui cost din partea ta decat a timpului pe care vrei sa il acorzi acestei afaceri.

Se poate castiga… bine?

Asta doar tu decizi. Daca reusesti sa vinzi mai mult de 10 produse pe luna, valoarea cu care vei fi recompensat creste cu 50% incepand cu comanda numarul 10! Nu conteaza daca ai generat comenzi doar pentru perne de alaptat sau perne cornulet sau bastonas. Numarul pernelor se cumuleaza.

Solicita in varianta printata sau electronica si Catalogul pernegravide.ro:

coperta catalog perne

pag2 povestea pernelor pag3 perna bastonaspag4 perna 3 in 1 Cornulet pag5 perna alaptatpag6 perne sarcina, produse pag7 perne hemoroizi 

pag8 coperta

 

Materiale video care pot veni in sprijinul tau:

Care sunt beneficiile pernei pentru gravide, alaptare si terapeutice Bastonas:

http://www.youtube.com/watch?v=RwOCUWUF2GA

Cum scurtam perna pentru gravide Bastonas (2011):

http://www.youtube.com/watch?v=GoZF-tEb9dU