23Sep
2015
0

Un nou site pernegravide.ro – coming soon!

Recunosc: am probleme cu domnul site! Cade, nu vrea sa se deschida si m-a facut sa iau decizia radicala: IL INLOCUIESC! Stiti masinile alea pe care scrie cu litere mari “MA VINDE” Ei bine, daca ar mai fi functionat si la noi slide-show-ul, la fel as fi scris si eu: MA INLOCUIESTE!

Daaa, ne retehnologizam , re-designerim, ca sa dai mai putine click-uri pana sa afli ce-ti trebuie. Venim cu mai multa interactivitate, cu film si poze mari, cu o aplicatie simpatica ce te poate ajuta sa te hotarasti la produsul dosrit si, nu in ultimul rand, cu cateva produse trasnite: PERNA PENTRU CELIBATARI sau holtei. O sa vezi!

Pana una-alta, iata cateva poze de la filmarile pe care le-am facut in vara asta si care inca sunt in curs de procesare.

Atata la Ala, mamica blonda si fotogenica de baietel si fetita, cat si Irina, bruneta spontana, mama pentru a doua oara a unei fetite – amandoua au trecut intre timp de la statutul de “gravida”, la cel de “mama”.  Inca nu le-am facut vizita oficiala pe care am lasat-o sa se desfasoare dupa perioada de acomodare, dar te asigur ca toata lumea este bine!.

Iata si cateva fotografii de la filmari:

Pregatiri filmare Bellaria cu Ala si Irina 2 Pregatiri filmare Bellaria cu Irina4  Pregatiri filmare Bellaria cu Ala5 Pregatiri filmare Bellaria cu Ala4 Pregatiri filmare Bellaria cu Irina2 Pregatiri filmare Bellaria cu Ala2 Pregatiri filmare Bellaria cu Ala si Irina

Am povestit vreme de vreo cateva ceasuri bune despre pernele pentru sarcina, alaptare, bebelusi si nastrusnicii. Ba Cornulet, ba Bastonas.

Ba cu fata de perna, ba fara. Am ras, ne-am nadusit de cald, am uitat ce-aveam de zis si am refuzat cu incapatanare sa ne facem textele de-acasa. Spontaneitatea si naturaletea au fost cuvintele cheie in toata povestea.

Iti arat luna viitoare ce-a iesit!

No Comments

Reply