04May
2017
0

Topponcino – ajutorul de nadejde al mamicilor

Fiecare mamica isi doreste instrumente cat mai utile pentru cresterea bebelusului. Unul dintre aceste instrumente se numeste topponcino si cu siguranta foarte putini parinti stiu de existenta lui. Este o inovatie simpla, care va poate usura foarte mult tot ceea ce inseamna plimbatul bebelusului dintr-o parte intr-alta, sau atunci cand trebuie tinut la piept pentru alaptare.

Practic, topponcino este ca un fel de baby nest fara margini, sau mai degraba o paturica suport pentru bebelus. Ideea acestuia este de a asigura usurinta mamei in a lua bebelusul de pe un patut, si de a-l tine mai confortabil in brate. Nu o sa va mai treziti bebelusul daca trebuie sa il mutati dintr-o parte intr-alta, fiindca probabil se va simti doar usor leganat odata ce e luat pe sus.

De asemenea, topponcino reprezinta o garanție pentru copil deoarece, fiind mereu in contact cu topponcino, acesta ii păstrează mirosul și caldura. Odata adormit in brate, copilul poate fi lasat in baby nest, patut sau landou foarte usor, cu tot cu salteluta. Este grozav si pentru copiii care dorm in patul parintilor, deoarece ii poti muta usor, cu blandete, pur si simplu glisand marginile.

Daca bebelusul tau te-a luat prin surprindere si si-a facut nevoile pe noua achizitie (topponcino), nu este nici o problema, deoarece acesta se spala cu usurinta.

In afara, pretul unui topponcino este in jur de 25-45 Euro. La noi, datorita materialelor deosebite, ajunge intre 45-60 lei (la 60 lei este cu tesatura din bambus).

Descrierea produsului

◦ Dimensiuni: 68 x 37 cm

◦ Materiale folosite: pe o parte plus, iar pe cealalta, un material din bumbacel flausat cu o pelicula dedesubt, impermeabila. Se poate spala la masina, indicat la intre 30 si 60 grade.

◦ Siguranta produsului: inainte sa-l trimitem catre tine, toppocino sta sub lampa bactericida UV (folosita si in spitale). Razele UV au proprietatea ca distrug 99,9% din microorganismele daunatoare sanatatii (bacterii, virusi, drojdii, mucegaiuri, etc).

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest produs, priviti acest filmulet:

No Comments

Reply