18Feb
2015
0

ȘOC: maritată, cu copii, dar iubește 3 bărbați!

Este povestea unei femei din Iasi care nu se sfieste sa ascunda aventura viatii ei: iubirea pentru 3 barbati, in acelasi timp!

Are 33 de ani, doi copii, apartament si masina personala. Are o statura miniona, putin cam slabuta si stie sa se faca foarte atragatoare atunci cand isi propune! A fost de acord sa ne dezvaluie uluitoarea poveste de dragoste in 3 cu conditia sa pastram anonimatul. O vom numi in continuare… Doamna.

ConfusedR: Cand a inceput aceasta aventura, doamna?

D: Cu adevarat? Acum… vreo 8 ani. Eu sunt casatorita de aproape 7 ani, dar asta nu m-a impiedicat sa-l iubesc. Nu m-am asteptat sa mi se intample asa ceva, mai ales ca planurile pentru casatorie au venit ca un tavaluc la care nu m-am impotrivit, dupa propunerea actualului meu sot. Pur si simplu am zis ca se poate si casatorie, pe de o parte, dar si iubire, pe de alta parte.

R: Adica pe primul il iubiti si acum? Si sotul stie?

D: Da, sigur ca-l iubesc si acum. Am noroc de un sot foarte intelegator si binevoitor, pașnic. Da, stie despre iubirea mea, dar nu se impotriveste. Asa sunt unii, mai… permisivi cu nevestele.

R: Si al doilea?

D: Trebuie sa stii ca eu cred ca niciun barbat nu este perfect. Cred ca tot timpul am cautat ceva mai… complet. Daca nu am gasit totul intr-o singura persoana, am mai cautat. La un moment dat, acum vreo 4 ani si ceva, am simtit ca nu sunt… implinita. Si am cautat, fireste. Bineinteles, am gasit. Prima data am avut niste emotii cand l-am vazut!! Am simtit ca e dragoste la prima vedere! Sotul a simtit si el ceva, dar nu a pus prea multe intrebari pentru ca si lui ii placea starea mea de fericire. In cateva luni am facut cunostinta de-adevaratelea si de atunci nu am incetat sa-l iubesc. Farmecul lui este ca tot timpul ma uimeste, este un barbat in continua dezvoltare si e tipul ascultator, care ma considera un fel de… muza.

R: Si cum de ati simtit nevoia de al treilea… barbat?

D: Cu doi barbati nu e usor, mai ales ca am dorit ca tot timpul ambii se simta iubiti, amandoi. Insa… nu stiu cum sa descriu ce am simtit cand am aflat de fratele celui de-al doilea! Da, ultimii doi sunt frati si stiu unii de altii. Al doilea chiar a trecut printr-0 perioada de gelozie fata de al treilea. Prima data nu am stiut ca are si un frate, dar am aflat, incet, incet. Sunt personalitati total diferite, sa stii! Si imi place cum se completeaza, extraordinar! Cu timpul am reusit sa-i impac si acum… de multe ori raman in compania amandurora mult timp, nu ma mai satur sa-i iubesc. Sunt fenomenali!

R: Este incredibil, asa o poveste de dragoste cu peripetii… Si totusi cum faceti fata? Si casatorita, si copiii, si gospodarie, si servici si… o aventura atat de complicata!?!

D: Adevarul este ca acum locuim impreuna…

R: Incredibil…

D: Da, si au si acelasi nume de familie – grozava coincidenta, nu?

R: Cred ca glumiti!

D: Ba chiar deloc. Primul este tatal celor doi. In 5 cuvinte am cam lamurit totul, nu?

Si iata cum o poveste cat se poate de banala a devenit o intriga cat se poate de serioasa care poate trezi indignare si apoi zambete. Orice sotie si mama de baieti se poate identifica cu Doamna, asa ca, de ce nu, avem un subiect de roman pentru prieteni!

Bucurati-va si iubiti! Ma inclin!

Cornulet culori de vara detaliu Bastonas alb si negru2 Cornulet galbena cu HelloKity ghicirama papioane8

No Comments

Reply