27Aug
2012
0

Siguranta pernelor pentru gravide

Principala noastra grija sunteti voi!

stefan_1Deoarece si caminul nostru este binecuvantat cu doi copii, vrem sa te asiguram o data in plus ca produsele noastre sunt sigure si sanatoase deoarece ne-am pus in pielea ta atunci cand le-am creat.

Inainte de a lansa perna pentru gravide bastonas, perna pentru gravide cornulet, si perna pentru alaptat asa cum sunt astazi, le-am supus unor probe intensive de utilizare din partea tuturor prietenelor mele care au fost insarcinate.

Cel mai dur test insa l-am initiat in 2010-2011, cand am fost si eu insami o graviduta mofturoasa, capricioasa si mai ales critica in ceea ce priveste propriile-mi perne. Anul 2011 a fost anul celor mai radicale modificari si imbunatatiri aduse pernelor pentru gravide.

Si acum, sa va povestesc despre fiecare in parte:

Umplutura pernelor pt gravide:

– continutul pernelor este o umplutura hipoalergică* poliester 100% tip biluţe siliconizate marca SuperBall® pentru care producatorii au unul din cele mai sigure certificate de calitate si siguranta, OEKO-TEX® 100 (clasa I) si certificate TüV Thüringen.

Iata cateva specificatii ale acestui continut:

 • caracter pronunţat hypoalergenic – certificare absenţa substanţelor periculoase OEKO-TEX® 100 (clasa I)
 • grad de elasticitate foarte bun
 • durată foarte mare de utilizare
 • asigură o deosebită permeabilitate a aerului
 • asigură efectul de micro masaj prin mişcare
 • se spală în maşinile de spălat
 • ajută la reducerea sforăitului
 • lavabilă la temperatură foarte înaltă 95 °C
 • permite înălbirea

FETELE DE PERNA

Atat cosurile pernelor (dosurile), cat si fetele de perna sunt din bumbac 100%. Dosul de perna este un material special creat pentru acesta utilizare iar fetele de perna sunt din bumbac satinat. Toate fetele, cat si dosurile sunt prevazute cu fermoare care fac usoara scoaterea fetelor de perna pentru spalat dar si reglarea volumului pernei, cand aceasta se impune. Fetele de perna sunt prevazute cu eticheta si inscructiuni de intretinere.

AMBALAREA

 • toate pernele sarcinii, vin insotite de un detaliat document care contine informatii legate de caracteristici, instructiuni de utilizare, intretinere, garantie si imagini.
 • pernele Cornulet vin insotite de o rezerva din perlute din polistiren.
 • pernele sunt protejate imediat dupa infatare de o folie de plastic care asigura pastrarea produsului in bune conditii, indiferent de modalitatea de transport.

PRODUCTIA

Cam 96% din productie se realizeaza in 2 ateliere: unul de croitorie si unul in care se realizeaza umplerea, infatarea si preambalarea.

4% din faza finala a productiei, respectiv faza finala a ambalarii si pregatirea de expeditie se realizeaza la noi acasa, deoarece o mare parte din timp incerc sa mi-o petrec impreuna cu baietelul nostru care este inca foarte mic.

Tot ceea ce iese din mainile noastre este curat, cam prea minutios verificat si aprobat de strumful nostru care, vrand-nevrand, este nevoit sa stea in preajma nostra si a pernelor pentru gravide in permanenta.

No Comments

Reply