13Mar
2013
0

Sexul copilului – calculator chinezesc

asteptam un baietel“Mai am un baietel si vreau o fetita. Cum si… cand sa ma pregatesc?”

“Noi am fost 7 surori. As vrea un baietel si o fetita, asa o sa fie si mama bucuroasa ca va avea un nepot.”

“Sotul vrea baietel. Si stii de ce? Pentru ca nu stie sa se joace cu jucatii de fetita si nu-i place rozul!”

Fireste, nu astea sunt cele mai importante motive care ne fac sa ne dorim un copil si sa avem o preferinta pentru baiatei sau fetite, dar astea sunt unele din cele mai haioase motive rostite cu care parintilor adora sa le rosteasca. Pentru ca sunt haioase.

Si sa nu-ti imaginezi ca aceste dorinte sunt datate ca fiind contemporane. Stim ca regii si isi doreau baieti pentru a le mosteni tronul. Dupa razboaie femeile isi doreau fie baieti (pentru ca aveau de unde alege, fiind multe fete) sau isi doreau sa aiba fete pentru a evita pierderea baietilor intr-un alt eventual razboi. Chinezii insa, nu numai ca au inventat hartia, cerneala si praful de pusca (era sa spun si pernele) dar s-au gandit si la un calendar al sarcinii inexplicabil de exact. Adica o precizie de 93% este ceva, nu? Cel putin, la mine a functionat!

In prezent, acesta este conservat la Insitutul de Stiinta din Pekin si utilizat de catre chinezi pentru a afla sexul bebelusului.

Trebuie sa spun ceva si despre perne, daca tot am mentionat despre sarcina pe care ti-o doresti sau despre care ai aflat nu de mult. Daca ai sa simti nevoia, foloseste una, fie modelul perna Cornulet fie modelul perna Bastonas, ambele perne sunt speciale pentru sarcina, pe amblele le-am probat si imbunatait chiar eu – si va asigur ca am fost foarte critica si neindulgenta!

calculator

Succes!

No Comments

Reply