16May
2011
0

Povestea pernelor pentru gravide

povestea pernelor pentru gravideIdeea s-a născut la inceputul anului 2008, atunci când am auzit de perna pentru gravide de la prietena mea care astepta un bebelus. Din luna a 4-a de sarcina nu se mai putea odihni noaptea. Nu am gasit-o in magazine, ci doar pe internet – fie din import la un preţ foarte mare, fie la un preţ bun dar de o calitate îndoielnică. Şi, chiar dacă fetiţa ei, Ana, avea câteva luni, am reuşit să realizăm produsul “pilot”. L-a utilizat insa intensiv la a doua si la a treia sarcina – mai are un baietel mai mic cu aproape 2 ani decat Ana si inca o fetita, Anastasia, nascuta pe 22 octombrie 2012. Iar noi il avem pe Stefan care ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni 🙂

Asa am realizat in 2008 perna pentru gravide si alaptat Cornulet, apoi in 2009 perna pentru sarcina Bastonas.

La inceputul anului 2011 am reinventat perna maternala Bastonas si Cornulet pentru ca, asteptand noi insine un bebelus, am avut posibilitatea sa testam produsele “pe burta noastra” si sa le aducem imbunatatiri. In vara anului 2011 s-a nascut si minunea noastra, Stefan, care ne-a inspirat sa creeam perna pentru alaptat. 

2013 a venit cu noi provocari si cu bebe numarul doi, cu Bebe Andrei. Am retusat din nou perna pentru gravide si alaptat Cornulet si ne propunem sa va aratam in curand noi ipostaze, cu toate pernele, in pozitie de alaptare.

Va multumim pentru increderea acordata si dorim tuturor gravidutelor sa se bucure de o sarcina usoara si frumoasa!

No Comments

Reply