28Nov
2014
0

Perne gravide – sau cum raman pernele… gravide?

Cand am ales domeniul pernegravide.ro nu m-am gandit nicio clipa ca o perna poate fi gravida… Pur si simplu era cea mai populare cautare la acel moment si am zis sa mergem pe aceasta sintagma, fara sa ma gandesc la urmari.

Totul are o limita insa!

keep_calm2Ma prezint eu, frumusel, la un targ de profil in Iasi si ma abordeaza o persoana draga mie care ma intreaba: Bai Iuliana, am o intrebare pentru tine: cum ramane o perna gravida? M-a blocat. Cum adica o perna… gravida? Chiar asa, eu realizez perne gravide? Dar cum fac asta?

Si-mi vine imediat in minte: pai fac un pernoi, ii fac si o fata de perna. Bag pernoiul in fata de perna si gata, perna devine perna gravida.

Cam…. insinuant – imi zice – dar e plauzibil, cat de cat. Dar puii? Perna ta face pui adica?

Mda, perna mea face si pui. Puii ei, proprii si personali! Marturisesc faptul ca am dat raspunsul pentru ca mi se parea logic () ca dupa o sarcina sa apara si niste pui, nu? Dar nici nu-mi trecea prin cap ce fel de pui face perna mea gravida.

Si… unde-s puii? Acum nu mai aveam de ales, trebuia sa dau raspunsul. La naiba!

Pernele mele fac niste pui cu totul deosebiti: niste perne care se cheama chiar PUISORI si care sunt atat de deosebiti, incat sunt MOLIPSITORI. Si o vad ca face ochii mari. Nu se prea astepta la asta.

keep calm 2.1Atunci imi scot asul din maneca: Uite, am oferit un puisor din asta unei prietene, Adriana, care se chinuia de vreo 6 ani sa ramana gravida. Si ce sa vezi? A ramas insarcinala la vreo 2 luni dupa ce i-am dat perna. Cu Crina am facut la fel. Voia al doilea bebe de inca acum 2 ani si, dupa ce i-am dat perna a ramas insarcinata. La fel si cu cumnata-mea, si cu nasa mea. Amandoua au ajuns acasa cu pernuta si ce sa vezi? Au amandoua niste bebelusi noi-nouti! Secretul este ca pernele au fost oferite din toata inima. I-am plasat, asa cum fac berzele, in camine unde era dorit un copil. Si copilul a venit, odata cu puisorul de perna. Ei? Ce zici de asta?

Pernuta se cheama KEEP CALM and HAVE A BABY si trebuie DARUITA impreuna cu un gand bun.

Se spune ca obiectele, ca de exemplu talismanele, sunt incarcate cu energie. O energie care, canalizata sau focusata spre un scop, ajuta la atingerea acestuia. Iconita pe care o porti in portofel, un medalion, o rama cu o poza, ochiul albastru turcesc, dragonul chinezesc, elefantul indian, piramida egipteana – toate sunt totemuri pe care le incarci cu energie si cu semnificatie. Faptul ca te gandesti intr-un anume fel la persoana sau scopul tau de mai multe ori face ca persoana respectiva sa se simta protejata iar obiectivul sa fie din ce in ce mai aproape de atins.

Cand am facut conexiunea intre povestile persoanelor de care ti-am povestit, mi-am dat seama ca puisorul de perna chiar asta face: face ca dorinta de a avea un copil sa devina realizabila! Fascinant, nu?

Concluzia: keep calm and have a baby!