01Apr
2011
3

Perna sarcina 2BeBe

Cu perna pentru gravide 2BeBe poti sa te intorci in timpul noptii pe ambele parti, fara se muti si perna. Ofera suport si pentru burtica si pentru spate, indiferent daca te intorci pe-o parte, cand pe alta, toata noaptea.

Pret : 55 lei, transport GRATUIT in toata tara.

buton_comanda

Avantaje si caracteristici ale pernei 2BeBe:

  • se utilizeaza in cel putin 3 modalitati: in pozitia calsica, cu pernele pozitionate de-o parte si de cealalta, in pozitia in care folosesti o perna ca si suport pentru burtica si pe cealalta ca si suport pentru unul dintre picioare si ca perna pentru burtica si cap.
  • este perfecta pentru bebelus: atunci cand il lasi pe pat, dormind, pune-l intre cele 2 perne pentru a fi in siguranta – scapi de stresul ca sa va rostogoli peste marginea patului!
  • este formata din 2 perne si fata de perna detasabila. Pernele au dimensiunea de 40cm x 40cm si sunt matlasate si lavabile.
  • pernele sunt umplute cu bilute din fibra rasucita marca SuperBall® certificate hypoalergenic – OEKO-TEX® 100 (clasa I) garantand lipsa mirosurilor neplăcute, bacterii, acarieni si alti alergeni.
  • fata de perna este din bumbac satinat, de cea mai buna calitate. Nu are fermoare.
  • se intretin foarte usor: se pot spala atat doar fata de perna, cat si fata de perna si pernele, separat; nu te incalzesc si nu prezinta alte inconveniente (nu sunt zgomotoase sau nesigure medical).
  • ca forma si volum sunt foarte durabile in timp – numarul maxim de mamici despre care stim ca au folosit o astfel de perne, consecutiv, pentru sarcini diferite, a fost 3 iar perna arata, in continuare, excelent! Va intrebati cum, daca produsul este nou. Ei bine, produsul exista de peste 3 ani dar nu fusese lansat in productia de serie.

Perna pentru sarcina 2BeBe este disponibila cu 2 modele pentru fata de perna, cel mov si cel verde cu broscute.

buton_comanda

Iata cum se poate utiliza si cum arata perna pentru sarcina 2BeBe:

2BeBe_pozitie1 perna gravide (7) 2BeBe_pozitie2 perna gravide (5) 2BeBe_pozitie3 perna gravide (6) perna gravide (8) perna gravide (9) buton_comanda