18Jul
2015
0

Perna pentru sarcina, alaptare si bebe cu 2 huse de schimb!

O perna pe care o vei folosi mult timp de acum incolo: ca perna pentru sarcina, alaptare si bebelus, cu 2 HUSE de schimb –  perna Cornulet 3 in 1!!!

Sarcina alaptare si bebe abastru cu casute 2 Cornulet cu ursuleti pe crem set 2 huse Cornulet cu ursuleti pe crem set 2 huse detaliu Set perna sarcina alaptat bebe 3 in 1 cu 2 huse pe mov

Stim cat e de utila in sarcina. Dar si bebelusul tau, pe care il doresti tot timpul aproape, poate sta confortabil pe ea gangurind sau dormind, ca intr-un cosulet datorita unei huse compacte in care poti baga perna. Ai sa decoperi impreuna cu el cat iti poate fi de utila o asemenea perna, fara a mai avea nevoie de cosulete sau carucioare prin casa!

set perna sarcina alaptare bebe cu 2 huse 2 set perna sarcina alaptare bebe cu 2 huse 3 set perna sarcina alaptare bebe cu huse 1O perna care se poate spala integral, cu umplutura hipoalergenica, care isi pastreaza consistenta chiar si dupa ani de folosire, cu huse care se potrivesc si pentru baietei, dar si pentru fetite.

De unde a pornit povestea: Stefan al meu (are cum 4 ani) a folosit prima data o astfel de husa. Nu am insista la acea vreme pe o astfel de husa pentru ca doream sa o facem cu hamuri, ca sa fie super-perna. Chiar am si facut o incercare de genul asta, insa hamurile nu faceau decat sa-l faca sa se simta incorsetat, lucru care nu i-a placut deloc. Ba le-am scos, ba le-am pus pana cand am renuntat de tot la ele. Copilul daca vrea sa stea, sta. Iar cand e vremea de rostogolit, oricum o va face, cu plansete sau pe furis. Asa ca de ce sa tii un copil cu forta cand el poate sta foarte relaxat? Oricum, pana la 6 luni, cand majoritatea incep sa stea bine de tot pe burtica, ba chiar si nitel in fundulet, el va abora sa stea pe spate, privindu-te cum iti faci de lucru in aria lui vizuala de confort.

Copiii mai mari sau chiar tu veti adora aceasta noua formula a pernei datorita faptului ca ofera un excelent suport pentru spate. Incearc-o si te vei convinge!

(ai mai sus un link catre magazin, ca sa o poti comanda online; sau ma poti suna pe 0758866306 – si comanda ta va fi preluata si prin telefon)

No Comments

Reply