28Sep
2015
3

Perna antistres, pentru relaxare si terapie

rolul perneiCu o perna pentru relaxare sau antistres ai parte de multiple beneficii din punct de vedere kinetoterapeutic: te bucuri de un mijloc de relaxare usor de folosit si la un pret foarte bun Indiferent de varsta, ocupatie si statut social, casatorit(a) sau nu, cu sau fara copii – cu totii resimtim nevoia unui moment in care sa scapam de oboseala, durerile de gat, umeri, spate sau picioare.

Iata cum poti diminua stresul fizic si psihic atat de usor: foloseste aceasta perna lunga, cu loc de pus capul, burta sau partea abdominala si picioarele. Fata de perna se poate schimba si intretine oricand, foarte usor.

In functie de preferinte, ai la dispozitie mai multe modele pentru fetele de perna.

Beneficii terapeutice: daca te doare spatele, dormi pe o parte (exceptie face cazul in care suferi de sciatica) si foloseste aceasta perna deoarece te ajuta sa mentii coloana dreapta si pastreaza aliniate liniile umerilor, soldurilor si genunchilor. Este importanta o perna pe care sa nu iti ridici umerii dar, in acelasi timp, sa nu iti mentii capul mai sus in comparatie cu gatul. Ridica putin partea abdominala pentru a alinia coloana. O perna intre picioare te va ajuta sa diminuezi presiunea exerciatata asupra coloanei. Perna pentru relaxare tine cont de toate aspectele si poate fi folosita atat in fata ta, dar si ca suport pentru spate.

Primul model: perna pentru relaxare sub forma de “L”

On-side_old_pillow2 perne_gravide_coloana_watermark2

Iar pretul, comparativ cu milioanele de clipe de relaxare pe care le veti petrece impreuna, este de-a dreptul atractiv: 125 lei. Gandeste-te ca vei folosi aceasta perna ani de-a randul!

Din ce este alcatuita perna pentru relaxare (sau Bastonas): perna relaxare (5)este compusa din doua perne separate, unite prin fata de perna comnuna. Avantajul acestui tip de perna este ca, daca vrei s-o folosesti intr-o pozitie de odihna sau relaxare pentru care perna este prea lunga, o poti scurta scotand perna cea mica de 0,5 m din interiorul fetei de perna. Astfel vei ramane cu o perna lunga de doar un metru, dar perfecta pentru unele pozitii ale corpului.

Un alt avantaj este ca perna mica, prin faptul ca nu este unita de cea mare, are o flexibilitate deosebita, pozitiile in care o poti aseza fiind nelimitate. Continutul pernei mari este unul special pentru utilizari intensive si ofera posibilitatea de a fi spalata integral, la temperaturi de chiar 95 grade C. Materialul cu care este umpluta perna mare este de tip fibra cardata siliconizata, cu un caracter pronuntat hipoalergenic. Continutul pernei mici care vine la picioare si care este detasabila este format din perlute de polistiren care asigura fermitate pernei. Atat dosul, cat si fata pernei sunt din bumbac 100%. Fata de perna este prevazuta cu doua fermoare si cu un snur pentru scurtarea pernei (prin scoaterea pernei mici din fata de perna).

buton_comanda

Primul model: perna pentru relaxare sub forma de “J”

perna relaxare Perna pentru relaxare in forma de “J” are aceleasi functii si aceeasi utilitate ca si perna in forma de “L”, doar ca este dintr-o bucata, are suportul pentru cap mai rotunjit si este mai lata. Continutul pernei este special pentru utilizari intensive si ofera posibilitatea de a fi spalata integral, la temperaturi de chiar 95 grade C. Materialul cu care este umpluta perna mare este de tip fibra cardata siliconizata, cu un caracter pronuntat hipoalergenic. Fata de perna este detasabila, lavabila, din bumbac satinat.

Pretul pernei in forma de “J” este de 140 lei + taxe de curierat.

 

perna relaxare cu buline verzi cu model 1 perna relaxare maro cu model 1  dimensiuni-perna-relaxare-j perna-pentru-relaxare-la-baciu-mihai perna-pentru-relaxare-si-scepticul perna-pentru-relaxare-raspunde-la-provocari perna-pentru-relaxare-si-cuibul perna-pentru-relaxare-si-glume-cu-trandafiri  perna-relaxare-ancore-albastre-1600 perna-relaxare-cu-buline-verzi-si-maro-1600 perna-relaxare-de-calatorie-1600 perna-relaxare-turcuaz-cu-buline-albe-1600

Iata cateva caracteristici ale umpluturii pernei pentru relaxare:

  • grad de elasticitate foarte bun
  • durata foarte mare de utilizare
  • asigura o deosebita permeabilitate a aerului
  • asigura efectul de micro masaj prin miscare
  • se spala în masinile de spalat
  • ajuta la reducerea sforaitului
  • lavabila la temperaturi foarte înalte 95 °C