07Nov
2013
1

Perna cadou Keep Calm and Have a Baby

keep calm 2.4Perna cadou Keep calm and have a BABY este o pernuta cu o poveste extraordinara: fiind cu un mesaj simpatic, am daruit multe pernute din acestea ca si cadou persoanelor dragi din viata mea care isi doreau copii. Si, surpriza, iata ce s-a intamplat:

  • Crina avea deja un baietel si isi dorea mult de tot un al doilea copil pe care incerca sa-l aiba de vreo 2 ani. A primit pernuta si a ramas insarcinata! Acum are inca o fetita!
  • D-na Doctor cu care i-am nascut pe cei doi baieti ai mei nu avea copii si, inainte sa-l nasc pe Andrei, cel mic, i-am facut cadou o pernuta Keep Calm and have a baby. Surpriza! Cand am venit la controlul de dupa nastere, dumneaiei tocmai ce aflase ca era insarcinata! Acum il are pe nazdravanul de Tudor.
  • Adriana incerca de 6 ani sa ramana insarcinata. O fi o intamplare sau nu, dar dupa ce i-am dat pernuta, a ramas gravida! Acum are si ea o fetita!
  • Nasa mea, care deja avea un baietel de 4 ani nu mai credea ca poate avea al doiela copil din considerente medicale. Mai in gluma, mai in serios, pentru ca i-a placut mult ideea, a primit o pernuta. Ghici ce! Acum il are deja pe al doilea baietel!
  • Cumnata mea: e adevarat ca isi dorea primul copil, dar se pare ca pernuta mea i-a pus capac: la vreo 3 luni dupa ce i-am oferit o pernuta, mi-a dat vestea cea mare. Acum are o fetita.
  • Si cea mai tare: o buna prietena de varsta noastra care ne-a povestit ca-si dorea de mult un copil a primit cadoul buclucas si, nu mica mi-a fost mirarea cand m-a sunat sa-mi propuna sa-i fiu nasa pentru bebelina din burtica care, spune ea, datorita noua si pernutei noastre, a fost sa vina tocmai atunci. Ea este cea mai recenta “victima” a pernutei si in vara asta vom fi nasii unei fetite!

Perioada promotiei: incepand cu 7 noiembrie pana… cand se termina stocul!

Valoarea pernei este de 40 lei si se poate achizitiona si separat, la acest pret.

Daca nu ai cum sa comanzi un al doilea produs si doresti o singura perne pentru gravide de pe site, perna poate fi a ta cu o reducere de 50%, adica doar cu 20 lei.

Detalii perna Keep calm and have a BABY:

Destinata atat generarii de buna-dispozitie, cat si uzului intensiv, perna din interior are 40 x 40 cm iar fata de perna (50 x 50 cm) este detasabila, 100% bumbac de foarte buna calitate. Perna are umplutura hipoalergica destinata utilizarii intensive si se poate spala si ea chiar la 90 °C.

buton_comanda

Comment (1)

Reply