17Jun
2016
0

Nimeni nu se pune cu mamele!

Acum 10 ani eram eu si un rucsac cu haine si de-ale corpului, bani de-un covrig si o sticla de plastic pe care o umpleam cu apa. Dormeam pe unde apucam, pe la rude sau prieteni si-mi cautam de lucru. Tot cu rucsacul dupa mine, am lucrat si la Bucuresti, apoi m-am reintors la Iasi. Dupa o poveste de dragoste naruita, haladuiam prin viata fara vreoun scop precis, doar cu grija zilei de maine.

femeie visandApoi am gasit un om bun cu mine impreuna cu care am inceput sa visez la o viata de familie, din nou. Apoi la o cariera. Au venit si idei, am facut si bani, si casa, au venit si cei doi copii.

Ma intrebam: daca eu, cea de acum 10 ani, as fi facut un salt in timp pana in momentul asta si m-as fi vazut cum arat, copiii, sotul, atelierul si tot ce am realizat, oare ce as fi ales? Sa traiesc fiecare clipa sau… pur si simplu sa fac saltul? Iar visele de azi pentru urmatorii zece ani mi s-ar fi parut utopice acum 10 ani!

Provocarea pe care ti-o lansez este sa te visezi peste 10 ani. Cu copilul sau copiii mari, cu cateva kilograme in minus, radiind de sanatate, intr-o alta casa, intr-o alta masina, probabil langa acelasi barbat sau… nu, intr-un alt loc, facand ceea ce ti-a placut toata viata sa faci, calatorind si avand timp pentru tine mai mult decat ai avut in ultimii ani! Asa trebuie sa arate visele noastre, draga femeie!

femei puternice1Citeam ca noi, oamenii, dintre toate entitatile care or fi existand vreodata (nu-i bai daca nu crezi in asa ceva, stiu insa ca poti sa-ti imaginezi si raiul si iadul de-opotriva), avem 3 chestii tari: liberul arbitru, creativitatea si… puterea (ca sa nu-i spun ferocitatea). Insa dintre oameni, exista o specie aparte care le are pe toate trei mult mai puternice! Si acea specie se numeste… mama. Mamele sunt cele mai tari, credeti-ma! Pentru noi nu exista limite in a ne creea, a ne sacrifica pe noi insine si a ne apara puii. Sa te fereasca cine vrei tu sa te pui cu o mama cu pui, ca nu are limite!

Si cu asta inchid: depaseste-ti limitele in sensul bun, ca se poate! Esti puternica de nu s-a mai vazut, doamna!

Iata niste solutii, in cazul in care nu reusesti sa dormi prea bine:

perna relaxare cu buline verzi cu model 1 Cornulet cu busola 1 

No Comments

Reply