29Jan
2016
0

Februarie – luna ciocolatei si a cafelei pentru burtici

Bingo! Subiect fierbinte! Combinam cu un cappuccino, cafea si ciocolata? O bomba delicioasa, nu?

Hai sa incepem cu niste curiozitati:

  • bautura originala de ciocolata este foarte amara.
  • in secolului al XVI-lea, Biserica Catolică Spaniolă a început consumul de ciocolată drept energizant, aceasta devenind astfel cunoscută ca o băutură clericală de post.
  • indiferent in ce forma, mancare sau bautura, cofeina nu are niciun aport nutritional – nicio vitamina sau minerala! Cofeina este doar un stimulent.
  • Februarie, „faurar” sau „luna lupilor” era considerata a fi o perioada nemiloasă, cu geruri şi viscole mari, de pregatire pentru primavara.
  • numele lunii Februarie vine de la ritualul de purificare de pe 15 ale lunii, denumit Februa, la romani.

Prin marea adunare a celor mici, decretam luna Februarie, asa cum e ea la noi acum, fara zapada, luna in care ne energizam si ne pregatim pentru luna martie. Si ne si odihnim bine cand e de odihnit, ca sa prindem putere si burticile contur. Caci anul asta avem planuri mari, nu-i asa, doamnelor?

V-am pregatit o intreaga colectie de perne Cornulet, care mai-de-care mai “delicioase” cromatic si mai imbietoare la un somn dulce:

Cornulet ciocolata calda extins Cornulet ciocolata calda strans 900 Cornulet ciocolata calda 900 Cornulet ciocolata cafea cu menta extins 900 Cornulet ciocolata cafea cu menta alaptat 900 Cornulet ciocolata cafea cu menta 1800 Cornulet cappuccino extins 900 Cornulet cappuccino alaptat 900 Cornulet cappuccino 1800

Perna Cornulet: 3 in 1 (ca ness-ul), cu 3 variante azi: cappuccino, cafea cu menta si ciocolata calda.

O grozava combinatie intre suport cap, burtica si picoare (chiar si spate, daca o pozitionezi altfel). Un suport numai bun de pus sub bebe cand vrei sa alaptezi si suport pentru bebelus – in 3 minute te lamuresti care-i treaba:

Si cum stam noi asa la povesti, ia inchipuie-ti cum e sa dormi mult mai bine decat o faci acum, toata noaptea?… Oare cum o fi?

Vrei sa afli? Incearca un Cornulet Cappuccino, Cafea cu Menta sau Ciocolata Calda si ai sa vezi 🙂

Cu drag,

Iuliana, mesterul tau de pene

No Comments

Reply