18Oct
2017
0

Evenimentele lunii noiembrie si decembrie

Pe scurt, iata unde ne gasesti impreuna cu partenerii mei – Lifeline, Arcadia, Medlife, Clinica de Alaptare Bucuresti si Parenting Academy Bucuresti.

Evenimente de actualitate:

Lifeline, banca de celule stem, prezinta si sustine cursurile din cadrul Academiei Parintilor:

  • Timisoara, 11 dec, ora 18.00, hotel Boavista – link spre eveniment si inscrire
  • Bucuresti, 12 dec, ora 16.30, hotel Parliament – link spre eveniment si inscrire
  • Iasi, 14 dec, ora 17.00, hotel Eden – link spre eveniment  si inscriere
  • Cluj-Napoca, 15 dec, ora 18.00, hotel Univers T – link spre eveniment si inscrire

MedLife – Genesys Arad organizeaza pe 23 noiembrie cursul Psihologia dezvoltării copilului la vârsta antepreșcolară

Cum să îi învățăm pe copii să împartă jucăriile? Regulile sunt bune sau nu pentru copii? Cum îi ajutăm să își facă prieteni? Cum contribuim la dezvoltarea lor emoțională, ajutându-i să exprime emoții? Cum le întărim rezistența la frustrare? Cum îi învățăm să gestioneze conflicte? Cum contribuim la dezvoltarea lor intelectuală? Ce să le permitem să facă singuri și ce nu e adecvat?

Vrem să răspundem împreună la toate aceste întrebări împreună, într-un cadru relaxat, printr-o comunicare dinamică și exerciții practice pe care le poți aplica cu copiii chiar de a doua zi.

Perioada cuprinsă între 1-3 ani este extrem de importantă, copiii dobândind în acest interval aproximativ 60% din experienţa fundamentală de viaţă. Ca părinți sau educatori e esențial să fim conștienți de faptul că e important să contribuim la o dezvoltare holistică a copiilor, care include nu doar competențe cognitive, ci și competențe emoționale, sociale, motrice și de autonomie personală.

Te așteptăm în data de 23.11.2017, ora 17:30, în Sala de Conferințe a clinicii MedLife – Genesys, pentru a participa la seminarul dedicat modului în care ne educăm copiii de la vârste fragede, organizat în parteneriat cu Centrul Educațional Bridge.

Acces gratuit.

Caravana 07ALAPTARE – in noiembrie, la Ploiesti si Campina

Arcadia organizeaza cursul interactiv “A-Baby – Ghidul tău pentru a fi părintecare include:

  • “Totul pentru o naștere perfectă” – întâlnire cu medicul obstetrician
  • “Bebelușul – un început de viață” – întâlnire cu medicul neonatolog
  • “Sarcina – o aventură a corpului meu” – întâlnire cu kinetoterapeutul
  • “Maternitatea Arcadia – locul celui mai sigur început în viață” – întâlnire cu consilierul Arcadia

 

Evenimente la care am participat:

Cu Lifeline, pe 12 octombrie, sub brandul Joli Bebe, la Iasi, am avut-o alaturi pe D-na Dr. Prof. Neonatolog A. Bivoleanu si multe premii la Hotel Eden.

 

Medlife – Genesys Arad, 25 Octombrie, a avut loc cursul Îngrijirea copilului în primul an de viață. O intalnire emotionanta cu Dr. Pavel Adriana Nicoleta, medic primar neonatolog / medic specialist pediatru avand ca si tematică îngrijirea copilului în primul an de viață, cu bucuriile și provocările acestei perioade, privite din perspectivă medicală.

Pe langa multe alte cadouri si premii, o mamica norocoasa a plecat acasa cu una din pernele pentru gravide pe care le primesti atunci cand iei decizia sa ai o grozava experienta a nasterii la Maternitatea Genesys. Felicitari!

 

Clinica de Alaptare din Bucuresti: pe 28 octombrie au fost Caravanele de la Sinaia si la Brasov. Caravana 07ALAPTARE a avut loc cu suportul a doua consultante in lactatie, Ramona Codresi-Serban la Sinaia, si Andreea Ola, la Brasov.

Un  de evenimente educaționale dedicat parinților din România organizate cu Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), cel mai mare blogger de parenting local. Agenda pe scurt a evenimentului:

1. Problemele din timpul sarcinii, cu Dr. Cătălin Petru Haiduc, medic primar obstretică şi ginecologie

2. Nutriţia mamei în timpul sarcinii, Dr. Simona Tivadar – medic primar diabet, boli de nutriţie şi metabolism

3. Yoga în sarcină, Andreea Pautov Ioniţă – Professional Tree Hugger @Suntuncopac – Yoga Studio&more

Folosind un codul de reducere PERNEGRAVIDE aveai o reducere de 15% pentru inscrierea la eveniment. Si un voucher in valoare de 140 lei care a fost castigat de catre 

 

 

 

No Comments

Reply