26Nov
2015
0

De ce sa NU ai o perna pentru relaxare?

Perna pentru relaxare NU este buna la casa omului pentru ca:

  • omul ajunge sa se odihneasca bine cu ea. Se stie ca cei cu mintea odihnita gandesc inovativ si ies din tipare. Sa iesi din tipare E PERICULOS! Societatea adora pe cei care aplica cu sarg “noi muncim, nu gandim”!
  • omul nu se mai simte singur in pat. Are de imbratisat ceva si lasa in pace pernele celelalte, eventual partenerului care-i place sa doarma liber. IMBRATISARILE nu fac bine, ca te fac fericit si nu-ti mai vine sa-ti faci credite pentru lucruri care nu-ti trebuie. Stima de sine creste si, la fel, nu-ti mai vine sa-ti faci credite pentru lucruri care nu-ti trebuie. Deci o perna pentru relaxare poate frana economia bazata pe consum!iti vine sa dormi 1
  • omul ajunge sa doarma adanc si nu-l mai aude pe vecinul care se cearta cu nevasta, face maraton in calcaie deasupra ta sau are un caine suparat, le fel ca si el. Dormi tun! Si asta e rau pentru vecin: cu cine se mai cearta el dupa ce termina cu nevasta, copiii si soacra, daca nu cu tine!?!
  • omul ajunge sa nu se mai trezeasca dimineata cu cearcane. Asta nu e bine pentru companiile care fac cosmetice. Pai dupa ce se chinuie ei sa faca atata reclama, sa gaseasca cele mai faine fete fara cearcane si riduri – tu ce faci? Le dai lovitura? Rusinica!!!
  • omul nu mai cumpara pastile de somn. Ei, dar asta e cel mai grav! E grav rau! Pai stii cat se investeste anual in campanii (publicitare dar si electorale) finantate de industria farmaceutica? Vezi ca nu stii?
  • omul nu mai consuma televiziune si net la 2 de noapte. Pai si televiziunile alea pentu cine crezi ca dau toate stirile alea cu razboaie, crize si refugiati? Pentru om. Si el ce face? Doarme? Un pic de respect!

Una peste alta, ca daca o mai intindeam ajungeam sa spunca o perna opreste razboaie, vanzarile de arme si contracareaza foametea mondiala.  Ca vorba lunga-i saracia omului, iata si niste poze cu cate o perna de relaxare, ca sa vezi cat de faina e! Intre 80 si 140 lei, ca doar nu-i gratis :). Altele-s gratis!

Pregatiri filmare Bellaria cu Ala5 Pregatiri filmare Bellaria cu Irina4 10719139_10152545613384545_876361029_n Bastonas 5

No Comments

Reply